Kuchařské umění od A do Z

1000 receptů a rad

Kuchařské umění od A do Z
Obálka: obalkyknih.cz

Autor: Lagorce, Stéphane

Neznámý
1. vydání
Česko, 2006

ISBN: 80-7234-533-8

Tato encyklopedie má všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná, nabízí bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům, a vedle klasických receptů z běžných surovin nabízí i labužnické speciality převážně francouzské a italské provenience. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti.

Zdroj: SKAT - Souborný katalog

Nabídnout k prodeji

Nabídky

pavlasilna
Koupit za 120 Kč

trochu potrhaný hřbet


Možnosti předání
Zásilkovna
Zásilkovna - Mezi námi
Osobní předání
Praha centrum
Praha Praha 10, Záběhlice


Vloženo: 2.3.2023