Foodstyling

Současné trendy aranžování pokrmů, Přehled téměř 80 technik

Foodstyling
Obálka: obalkyknih.cz

Autor: Hobday, Cara
Denbury, Jo

Euromedia Group, a. s. – Ikar
Vydání první
Česko, Praha, 2011

ISBN: 9788024915432

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.

Zdroj: Web obalkyknih.cz

Nabídnout k prodeji

Nabídky

pavlasilna
Koupit za 100 Kč

v pořádku


Možnosti předání
Zásilkovna
Zásilkovna - Mezi námi
Osobní předání
Praha centrum
Praha Praha 10, Záběhlice


Vloženo: 5.8.2023