Basic baking

Všechno, co potřebujete vědět, abyste upekli snadno a dobře

Basic baking
Obálka: obalkyknih.cz

Autor: Dickhaut, Sebestian
Schinharl, Cornelia

Euromedia Group, a. s. – Ikar
Vydání první
Česko, Praha, 2003

ISBN: 8024902125

Návody, jak správně připravit vláčné třené, odpalované a kynuté křehké těsto i piškot. Správná příprava surovin i rady, jak moučníky plnit a zejména ozdobit. Nechybí ani přehled potřebných praktických pomůcek a nástrojů i fotografie hotových pokrmů.

Zdroj: Web obalkyknih.cz

Nabídnout k prodeji

Nabídky

pavlasilna
Koupit za 230 Kč

Jako nová, pouze vybledlý hřbet


Možnosti předání
Zásilkovna
Zásilkovna - Mezi námi
Osobní předání
Praha Praha 10, Záběhlice
Praha centrum


Vloženo: 6.1.2022